LEEFSTIJL-PRAKTIJK VOOR SPORT, BEWEGEN EN GEZONDHEID - CETI OPLEIDINGCENTRUM CANCER EXERCISE SPECIALIST

Gezond Leven, gezond op gewicht 

Gewicht en voeding zijn voor veel mensen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of je nu wil afvallen, aankomen of op gewicht wil blijven...het blijft voor velen een uitdaging.

Hoe kun je afvallen, aankomen of op gewicht blijven? Wat heb je nodig voor een gezond leven? Voor iedereen is het antwoord hierop anders; het is een persoonlijke beleving. 

Inzicht krijgen in voeding is een belangrijke stap. Het vergaren van kennis over voedingsmiddelen, kilocalorieën, macro-nutriënten, ingrediëntenlijsten, energietabellen... het draagt bij aan bewustwording tijdens het hele proces. Door wekelijkse metingen ontstaat een patroon dat ons veel zal vertellen over de verhoudingen tussen vetpercentage, spiermassa, vocht en de reactie van het lichaam. 

Een open en eerlijke communicatie tijdens het doorlopen van het programma is een must. En omdat je mens bent zullen successen worden afgewisseld met teleurstellingen over datgene wat niet goed gaat. Waar gaat het fout, wat zijn je valkuilen? Hoe ga je ermee om ? En hoe buig je een negatieve ervaring om naar een positieve kans....

M.A.D.(E) METHODE

Om dingen te kunnen ‘veranderen’ is het belangrijk om inzicht te krijgen. Iets veranderen in je gedrag is een complexe aangelegenheid. Maar…gelukkig heb jij Comeback-power! Er zijn namelijk meerdere factoren die bepalend en onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en invloed uitoefenen op elkaar. Hierover meer in onze M.A.D.(E) methode. Waarom wil je iets veranderen (Motivatie), welke factoren zijn hierop van invloed (Attitude), vanuit welke intentie (Discipline) ga je tot jouw succes Ervaring komen ? Samen gaan we aan de slag met M.A.D.(E) Methode.

In ons transformatie programma zullen wij jou informeren over ins- en outs en zullen we het hebben over de eigenschappen van voedingsmiddelen,  voedsel allergieën en voedingsintolerantie, het effect van vitaminen, mineralen en supplementen en maaltijdplanning. 

Zet jij de eerste stap ? Neem vrijblijvend contact met ons op.

E-mailen
Bellen