COMEBACK-LIFESTYLE
LEEFSTIJLPRAKTIJK VOOR SPORT, BEWEGEN EN GEZONDHEID

Leefstijl coaching

In het dagelijks leven blijkt dat een gezonde leefstijl niet iets vanzelfsprekends is. Er komt meer bij kijken dan een gezond eetpatroon en voldoende bewegen. De meeste eet- en leefgewoontes zijn in de loop der tijd onbewust ingesleten patronen geworden 

Bewustwording creëren van je dagelijkse patronen en gewoontes en deze leren te doorbreken. Dat doen wij als leefstijlcoaches. Wij kijken verder dan alleen de invloed van voeding en beweging. We helpen je met gezond denken en thema’s zoals stress, ontspanning, je motivatie, je attitude en je discipline. Vraagstukken zoals welke invloed je sociale omgeving heeft op je probleem en hoe zelf-effectiviteit je dichter naar je doelen brengt. 

 

Kun je zelf beïnvloeden hoe jij je voelt? Ja dat kun je door heel goed naar je lichaam te luisteren. Door aandacht te geven aan je lichaam ben je in staat om je gezondheid positief te beïnvloeden en je gezond te voelen. Gezond voelen is het samenspel tussen hart, buik en hoofd

 


Ben jij je er in het dagelijks leven van bewust hoe je lichaamshouding is? Wij maken onze cliënten bewust van hun lichaamshouding in het dagelijks leven maar ook tijdens de trainingen. Het is belangrijk om bewegingen correct aan te leren. Hiermee leggen we samen de basis in het Gezond bewegen die je gedurende de vervolgtrainingen zullen helpen om andere oefeningen goed uit te voeren. 

Als deze basis niet goed is gaat het lichaam op een verkeerde manier compenseren en zorgt dit op termijn voor blessures. Gewicht en voeding zijn voor veel mensen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of je nu moet afvallen, aankomen of op gewicht wilt blijven. Het blijft een uitdaging.

Hoe doe je dat nu afvallen, aankomen of op gewicht blijven? Wat heb je nodig voor een gezond leven? Voor iedereen is het antwoord hierop anders; het is een persoonlijke beleving.

Een beleving die je gelukkig niet alleen hoeft te ervaren. Wij helpen je daarbij. Hoe?

Lees hier verder….E-mailen
Bellen
Info