LEEFSTIJL-PRAKTIJK VOOR SPORT, BEWEGEN EN GEZONDHEID - CETI OPLEIDINGCENTRUM CANCER EXERCISE SPECIALIST

De intake

Als jij de keuze hebt gemaakt om te gaan samenwerken met een van onze leefstijlcoaches volgt er eerst een intake gesprek.

Tijdens deze eerste kennismaking krijgen wij een goede indruk van je lichaamshouding, je niveau van bewegen en je huidig uithoudingsvermogen. We zoomen in op vragen over je huidige leefstijl en je persoonlijke doelen.

We brengen je algehele conditie in kaart waarbij we natuurlijk ten alle tijden rekening houden met eventuele blessures, beperkingen of andere (medische) klachten.

Daarna gaan we samen aan de slag ! 

Aan de slag !  

Met de informatie die wij tijdens de intake hebben verzameld gaan we aan de slag met de trainingen.

Afgestemd op je doelen, je leefstijl en je behoefte wordt er telkens een training verzorgt die hierin zal voorzien.

Spiergroepen, energiesystemen, cognitieve systemen komen allemaal aan bod. Hierbij hoort het vergroten van (maximale) kracht, snelheid en explosiviteit. Je leert hoe je efficiënt beweegt en energie kunt doseren. Er is aandacht voor blessure preventie, oog- hand-voet coördinatie, lenigheid, uithouding- en duurvermogen. 

Regelmatig zullen we metingen verrichten om de voortgang in kaart te brengen. Samen zullen we doelen bepalen en succes behalen.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de training zullen wij proberen zoveel mogelijk informatie te geven over de achterliggende gedachte van de oefeningen. Ervaring leert ons dat cliënten gemotiveerd raken als ze begrijpen welk doel de oefeningen nastreven.

Elke training heeft een ander karakter, een andere benadering en andere oefeningen, waardoor er uitdaging blijft.

Kankerpatiënten kunnen bij ons terecht voor verantwoord oncologisch bewegen met deskundige individuele begeleiding. Hierdoor kan de chemotherapie beter worden verdragen en is er minder risico op voortijdig stoppen of bijstellen van de chemotherapie. Ze ervaren veel voordelen, hebben minder last van vermoeidheid en voelen zich energieker. 

Ook in ons voedingsprogramma M.A.D. - M.A.D.E. zullen wij jou informeren over ins- en outs en zullen we het hebben over de eigenschappen van voedingsmiddelen,  voedsel allergieën en voedingsintolerantie, het effect van vitaminen, mineralen, supplementen en maaltijdplanning. E-mailen
Bellen